Kézműves foglalkozás

 

Ha szeretné elsajátítani a szalmafonás, vagy a gyöngyfűzés alapjait, nálunk arra is van lehetősége. Körülbelül egy óra alatt a segítségünkkel elkészíthető egy egyszerűbb szalmatárgy (lepke, angyalka), vagy egy kisebb gyöngyékszer, amit emlékül magukkal vihetnek Vendégeink.

A szalmafonást 8 év feletti gyermekeknek, felnőtteknek ajánljuk. Ékszerkészítéskor az életkornak megfelelő technikát és alapanyagot választunk, hogy a sikerélmény garantált legyen!

 

Ha csak megnézné egy szalmakalap, vagy egy esőcsiga „születését”, szívesen tartunk mesterségbemutatót is. Ennek részleteit telefonon tudjuk egyeztetni, keressen minket bátran!

 

Ha a tárlatvezetés és a Füveskertben tett séta után elkészültek alkotásaikkal Vendégeink, következhet a játék! Kicsik és nagyok találnak kedvükre valót népi játéktárunkban. A gyermekeknek ajánljuk a csoszogit, gólyalábat, kötélhúzást, a nagyobbaknak az óriás ördöglakatokat. Ha még mindig lapos lenne a hangulat, két önként jelentkezőt egy élő ördöglakattal összekötözünk. Garantáljuk, hogy jól fognak szórakozni!

 

 

A foglalkozás díja:

1-6 fő: 1200 Ft/fő

7-15 fő: 900 Ft/fő

16 főtől: 800 Ft/fő

A program időtartama 30-90 perc, technikától, létszámtól függően.

Kérjük, minden esetben vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot érkezés előtt legalább 24 órával, hogy kéréseiknek maradéktalanul eleget tudjunk tenni, illetve egyeztetni tudjuk a létszámot és a választott technikát!